Sfaturi

Noi am crezut la început că eram pregătiți să o primim pe Tarja în casa noastră și în viața noastră. Dar pe parcurs ne-am dat seama că nu e chiar așa. Și pentru că de multe ori am trecut prin faza: „Cum de nu m-am gândit la asta?”, vrem să vă împărtășim din experiențele noastre, ca să vă fie și vouă mai ușor.

Atenționare! Toate lucrurile despre care vă vorbim aici sunt din perspectiva noastră și ca urmare a experiențelor prin care am trecut, și le-am gestionat pe baza informațiilor pe care le-am avut la dispoziție la momentul respectiv, plus a celor pe care le-am învățat ulterior. Dacă nu sunteți siguri de ceva, recomandăm să cereți sfatul unui expert. Însă ne dorim ca, deși nu întotdeauna o să putem să vă dăm și soluții, măcar să vă ajutăm să nu scăpați din vedere anumite lucruri care se pot dovedi importante.

Pentru a accesa sfaturile, cel mai ușor este să alegeți secțiunea „Sfaturi” din meniul de Categorii de mai jos. Pe acesta îl accesați apăsând pe plusul din josul paginii, care mai ascunde și alte lucruri minunate, pecum linkul către pagina de facebook, calendarul, arhivele, comentariile sau posibilitatea de abonare prin email.

Mult succes și multe bucurii alături de noul cățel!

Advertisements