5 filme cu teckeli, pe care vrei să le vezi

Bine, adevărul e că nu am de unde să știu dacă vreți să le vedeți. Dar eu vreau să le văd, pentru că încă nu am văzut niciunul dintre ele. Ce e drept,am văzut trailerele și mi s-au părut extraordinar de drăguțe, așa că am de gând să mă uit cât de curând posibil la ele. Și dacă o să vă uitați și voi, vom putea apoi schimba impresii! La un bol de bobițe, evident. 🙂

  1. Cel mai cunoscut film pare a fi The Ugly Dachshund, apărut în 1966, marca Disney. Și deși din titlu ați putea crede că eroul este un teckel, ei bine nu, este Brutus, un dog german orfan, care este adoptat și alăptat de teckelul campion Danke, alături de puii ei. El va trebui să dovedească faptul că este mai mult decât un teckel urât, și trece prin întâmplări amuzante alături de stăpânii lui și de frățiorii săi, evident, teckeli. Puteți vedea aici trailerul oficial.
  2. Wiener Dog Nationals (2013) ne spune povestea lui Shelly, o teckeliță adoptată de la un adăpost de către un băiețel care își dorea de ziua lui un câine. Într-o bună zi, băiatul își dorește să o înscrie pe Shelly la cea mai importantă cursă de teckeli, însă are competitori serioși. Oare va reuși Shelly să căștige? Inimile le va câștiga sigur. 🙂 Aici puteți vedea trailerul oficial.
  3. Filmul de animație Open Season (2006) (cu continuările Open Season 2, Open Season 3 și Open Season Scared Silly) îl are în centru pe ursul grizzly Boog, crescut în captivitate dar care, ca urmare a unei escapade cu multe bomboane mâncate, este trimis în pădure chiar înainte de deschiderea sezonului de vânătoare. Aici va trebui se se descurce pe cont propriu, dar și să învețe să conviețuiască cu alte animale din pădure, cărora la un moment dat li se va adăuga și teckelul Mr. Weenie. În al doilea film, din 2008, îl vedem mai des pe Mr. Weenie, care este luat din pădure de foștii lu istăpâni, iar animalele încearcă să îlsalveze. În al treilea film (2010), Boog este cel care dispare, fiind căutat de prieteni. Iar în ultimul (2015) Mr. Weenie crede că este un vârcolac. Însă totul se termină cu bine. Iată și link-urile către trailerele oficiale pentru Open Season, Open Season 2, Open Season 3 și Open Season Scared Silly.  Distracție plăcută!
  4. Un episod din Pluto, Canine Casanova (1945), o are drept co-protagonistă pe Dinah, o teckeliță, pe care Pluto dorește cu orice preț să o cucerească. Nu reușește, deși după niște aventuri împreună primește totuși un pupic, iar finalul este unul neașteptat,mai ales pentru Pluto. Puteți vedea aici întreg episodul, are doar 6 minute.
  5. Și, păstrată pentru finalul glorios este a noastră Dumbravă minunată, pe care cine nu o cunoaște? Prietenul Lizucăi, Patrocle, este evident un teckel! Și încă unul foarte de încredere! Dacă vă era dor de ei, puteți să revedeți întreg filmul aici.

 

Lansat de curând este și filmul Wiener Dog, care deși beneficiază de un trailer care pare pozitiv, a primit review-uri negative de la toți iubitorii de câini, care sunt de părere că e mai bine să nu vă uitați la acest film, dacă iubiți câinii. Drept urmare nu ne-am uitat nici noi, dar vă las totuși trailerul aici.

 

Advertisements